Stichting Raamsdonkse Karnaval - Nieuwe voorzitter

Uit Wiki Raamsdonks Historie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Raamsdonk 31 maart 2022; Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor:

Stefan-van-Strien-002.jpg

Sinds afgelopen jaar september woon ik weer in de Meulenpad op den Haaykaant. Na 30 jaar afwezigheid werd het weer eens tijd om terug te komen naar het dorp waar ik opgegroeid ben en altijd met heel veel plezier heb gewoond. Aangekomen in een nieuwe levensfase wil ik me ook graag wat meer in gaan zetten voor het dorp en waar zou dat beter kunnen dan bij de SRK.

Een enorm actieve stichting die voor iedereen dingen organiseert rondom het Raamsdonkse carnaval. Dus daar heb ik me dan ook aangemeld en al snel begon de snuffelstage om te kijken of het mij zou bevallen maar zeker ook andersom. Gelukkig was dat zo en met zijn allen hebben we beslist dat ik me vanaf nu dan ook ‘Vurzitter’ mag noemen van deze prachtige club.

Vurzitter van de SRK betekend vooral samenwerken met alle partijen die het Raamsdonkse Carnaval zo mooi en groots maken. Op een eigen wijze en met veel enthousiasme! Dat is waar we voor staan en dat gaan we zo houden. Ik heb er in ieder geval veel zin in en kijk er naar uit om gezamenlijk met heel veel Haaykaanters carnaval nog vele jaren te mogen organiseren!


Alaaffff

Stefan van Strien