Opnieuw jubilaris bij muziekvereniging St. Bavo

Uit Wiki Raamsdonks Historie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dennis Kieboom 25 jaar lid

Half september huldigde muziekvereniging St. Bavo al 4 jubilarissen tijdens een feestelijke bijeenkomst inclusief BBQ. De 5e jubilaris, Dennis Kieboom, was toen echter verhinderd. Om die reden werd de repetitie van de slagwerkgroep van 19 oktober uitgekozen om hem alsnog in het zonnetje te zetten.

Dennis was er al vroeg bij, want hij werd op 1 november 1994, als 8-jarig jongetje, lid van de slagwerkgroep van muziekvereniging St. Bavo. Daar zal zijn vader Johan, die al ruim 50 jaar lid van de vereniging is, zeker een rol in gespeeld hebben. Ook moeder Lien zal Dennis zeker gestimuleerd hebben, want zij is ook altijd betrokken bij de vereniging. Zo is ze o.a. enkele jaren bestuurslid geweest.

Dennis is bij de repetities nadrukkelijk aanwezig. Hij kan lekker kletsen en weet en deelt alle nieuwtjes. Zo zorgt hij ervoor dat iedereen weer goed op de hoogte is van het plaatselijke nieuws.

Dat Dennis een fanatiek supporter van Feijenoord is, is algemeen bekend. Dus als Feijenoord speelt, is Dennis er niet. Dat was ook de reden dat Dennis op 19 september afwezig was bij de huldiging. Het moet echter wel gezegd worden dat Dennis verder alle moeite doet om bij repetities en optredens aanwezig te zijn. Wat Feijenoord betreft, heeft Dennis nog wel een hele grote wens: hij wil namelijk graag dat het clublied van Feijenoord “Hand in hand, kameraden” opgenomen wordt in het repertoire.

Wie Dennis al langer kent, weet dat hij de laatste jaren flink afgevallen is. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Daar heeft hij o.a. veel voor moeten sporten, maar het resultaat mag er zijn. Voorzitter Jos de Bont prees Dennis voor zijn fanatisme en vasthoudendheid bij het afvallen, maar noemde ook een nadeel. Door dat fanatieke afvallen was zijn oude uniform veel te groot geworden en moest er een nieuw jasje komen.

Na nog wat smeuïge anekdotes verteld te hebben, was het tijd voor de officiële huldiging. Dennis ontving van voorzitter Jos de Bont natuurlijk de hartelijke felicitaties, een fraaie oorkonde, een cadeaubon van de vereniging, een cadeaubon van onze beschermvrouwe Annie Kieboom-Schapers en uiteraard een feestelijke bos bloemen.

De voorzitter sloot af met de opmerking dat hij hoopt dat Dennis nog lang lid van de slagwerkgroep blijft en stelde voor dat hij in ieder geval net zolang lid zal blijven als zijn vader.