Laatste nieuws prinsenbal Den Haaykaant

Uit Wiki Raamsdonks Historie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

10 november 2021 Komende zaterdag is, zoals eerder bekendgemaakt, het live prinsenbal op Den Haaykaant. Dit start om 16:00 uur en wordt gehouden bij café De Schipper. Met een muzikale ondersteuning van Dingeman Knaap, Huub Hangop en Jim Vane zullen de SRK en de Taptrappers ongetwijfeld voor een geslaagde avond zorgen. Die avond wordt dan eindelijk bekend wie de prins(-es) en jeugdprins(-es) voor carnaval 2022 worden.

Natuurlijk is de organisatie van het prinsenbal gebaseerd op de op dit moment geldende maatregelen met betrekking tot het corona-virus. Daarom wordt er al gestart om 16:00 uur en zal het programma tijdig eindigen zodat iedereen om 00:00 het café heeft verlaten. Ook was daardoor al snel het maximaal toegelaten aantal bezoekers bereikt en kon het bordje uitverkocht op de deur. Voor degenen die wel een kaartje hebben is het goed om te weten dat een coronatoegangscheck QR-code verplicht is en er gecontroleerd wordt en dat er bij De Schaans on tour eten kan worden gekocht.

Voor degenen die geen kaartje hebben is er het nieuws dat er ook op SLOG-tv een prinsenbaluitzending komt. Met beelden van afgelopen jaren maar ook met de bekendmaking van de prins(-es) en jeugdprins(-es) voor carnaval 2022. De uitzending start om 20.05 en duurt tot 21.30. SLOG-tv is te vinden op kanaal 1401 bij KPN en kanaal 43 bij Ziggo.

Na zaterdag zal dus bekend zijn wie Den Haaykaant zullen aanvoeren tijdens carnaval 2022. Ook dat zal natuurlijk in een terugblik gedeeld worden via de verschillende SRK-kanalen.