Categorie:Alles

Uit Wiki Raamsdonks Erfgoed
Cultuur Geschiedenis
Bestand:P art.png Categorieën over cultuur, kunst, taal, volksverhalen en folklore. Onderwerpen over geschiedenis.
Heelal Mens en maatschappij
Bestand:Q space.svg Het heelal is het ruimtetijd-continuüm waarin alle materie en energie zich bevindt. De maatschappij omvat de mens en de samenleving.
Natuur Persoon
Bestand:P biology.png Het geheel der levende en niet-levende zaken zoals zij voorkomen en interageren in het universum. Deze categorie verdeelt personen onder in verschillende categorieën afhankelijk van de invalshoek.
Religie Techniek
Bestand:P religion.png Categorieën over geloof, verering, godsdiensten, levensovertuigingen en mythologie. Bestand:P comp.png Techniek is het beheersen van de natuur voor nuttige toepassingen, grotendeels voortgebracht met behulp van exacte wetenschappen.
Wetenschap Wikipedia
Bestand:P chemist.png Deze categorie bevat alle categorieën die te maken hebben met enige tak van wetenschap. Bestand:Wikipedia-logo.png Categorieën van alle projectpagina's van Wikipedia.
Bestand:Exquisite-khelpcenter.png In deze categorie staan de subcategorieën die nergens anders kunnen worden ondergebracht. De categorie Alles is dan ook de enige categorie die zelf niet gecategoriseerd is. Zie de helppagina over het gebruik van categorieën voor meer informatie.
Een overzicht van hoofdcategorieën in andere Wikimediaprojecten is te vinden in de categorie CommonsRoot van Wikimedia Commons.
Wikibooks NL · Wikipedia NL · Wikiquote NL · Wikisource NL · Wikivoyage NL · WikiWoordenboek · Wikimedia NL · Meta · Commons · Species

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 7 subcategorieën, van de 7 in totaal.

C

L

M

P

T

W