Ons archief en onze werkruimte “De Zolder”

Uit Wiki Raamsdonks Historie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

We zijn verhuist naar een ‘nieuwe’ zolder op de 2e verdieping van het Ontmoetingscentrum.

Deze zolder is geheel gestript en als nieuw gemaakt, inclusief een lift. Alles is door ons afgewerkt, de spullen staan en liggen (bijna) allemaal op hun plaats. Op zaterdag 1 april was de officiële opening van ons archief en onze werkruimte “De Zolder”.

En wat voor een opening, een opkomst van zoveel bezoekers, geweldig.

Er waren veel dorpsgenoten, mensen uit de verre omgeving maar ook veel ‘oud-Raamsdonkers”, die allemaal vol lof waren over onze nieuwe ruimte. Met enthousiasme en verwondering keek iedereen naar de spullen die er te zien zijn op “De Zolder”. Ook het gezellig buurten met elkaar onder het genot van een lekker “bakske” koffie was mooi om te zien.

Wij, als vrijwilligers van Raamsdonks Historie kijken met veel voldoening en trots terug op deze middag, en hopen dat er veel van de aanwezigen ons werk blijven waarderen, en ons gaan steunen als begunstiger!

Dit kunt u doen door een donatie over te maken naar bankrekeningnummer: NL23RABO0108567958 t.n.v. Stichting Raamsdonks Historie ovv begunstiger.

Van september t/m. juni is iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur "De Zolder" voor bezoekers geopend.

Wij zoeken nog steeds enthousiaste mensen die de Raamsdonkse geschiedenis levend willen houden, lijkt je dit iets, meld je dan als vrijwilliger aan via info@raamsdonkshistorie.nl en wij nemen contact met je op.

Cees Bouwens